Snygga Jeans

Precis hittat hit till min nya blogg där jag tänker fortsätta att blogga på samma sätt som tidigare. Det kommer att bli mycket bloggande om kläder och mode som jag är intresserad av. Hittar jag ett par snygga jeans på nätet någosnstans så kommer jag att visa upp dem för omvärlden så att alla får se. Det kommer också att bli en del inlägg om andra vardagliga saker som jag stöter på i livet. Hur det fungerar pi skolan och på jobbet och med familjen. Förmodligen blir det nog mycket tips också, inte bara om snygga kläder och accessoarer utan om andra saker också. Kanske elektronik och om försäkringar också. Jag bytte nyligen bil och fick då också se till att ordna en billig bilförsäkring till den. Den blev bra och kostade faktiskt mindre än min gamla. Kanske för att det är en ny bil och då ingick tydligen vagnskadeförsäkring i någon sorts vagnskadegaranti.

Nu i eftermiddag tänker jag inte gör något allts på sin höjd blir det lite bakning men inte mer än det. Jag funderar på om man skulle hitta någon bra serie att börja titta på, var faktiskt längesen jag hade en bra serie att koppla av med, bara något avsnitt då och då när man behöver ta det lugnt och slå ihjäl lite tid. Vi får se om jag kan hitta något.

Mina jeans

Boyfriend jeans i ljus modell

Riktigt feta boyfriend jeans

Jag kan ta och visa upp mina senaste jeans osm jag hitta på nätet. Det är ett par i boyfriend modell, ett par boyfriend jeans alltså. Jag verkligen älskar dem och det är mitt första par boyfriend jeans jag har köpt. Redan nu känner jag att jag vill ha många mer jeans i den här modellen för de är verkligen assnygga och sköna på tycker jag. Jag tittade på dem ett tag innan jag slog till och köpte dem. Det var definitivt värt väntan och det kommer inte ta lika lång tid att köpa nästa par jeans. Boyfriend jeansen är ett par ganska så baggy jeans och de har slitningar framtill som är ganska stora. Tvättningen är inte så framträdande utan hela jeansen är ganska så ljusa.